«Όση μου ’λειψε αγκαλιά» με την Λυδία Σέρβου κ

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on skype
Λυδία Σέρβου

«Όση μου ‘λειψε αγκαλιά, αυτό θέλω να μου δώσεις»

Τον Ιούλιο του 2016 η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου ηχογράφησε ένα καινούργιο, λυρικό και ταξιδιάρικο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Χατζηευσταθίου, με τίτλο «Όση μου’ λειψε αγκαλιά», που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group.

Τέσσερα χρόνια μετά, έγκλειστη στο σπίτι και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η Λυδία Σέρβου παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των παιδιών της τάξης σύγχρονου τραγουδιού που διδάσκει, στη Μήλο, τα οποία ηχογράφησαν τις φωνές τους εξ αποστάσεως. Παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μηλίων Τέχνες».\

Όπως σημειώνει η ίδια στην ανάρτηση του τραγουδιού στο youtube:

Εμείς μένουμε σπίτι αλλά τραγουδάμε! Από τη Νεκταρία που είναι η μικρότερη της παρέας μέχρι την κυρία Φλωρεντία… μια αγάπη δρόμος! Είναι η τάξη σύγχρονου τραγουδιού που διδάσκω στη Μήλο και νιώθω πολύ περήφανη! Και επειδή πάντα «…στους μεγάλους τους γκρεμούς θα χαμογελάμε…» σας χαρίζουμε το τραγούδι μας με την ευχή σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι! Ευχαριστώ τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου που μου εμπιστεύθηκε το τραγούδι του καθώς και τους συνεργάτες μου Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και την ενορχήστρωση, Δημήτρη Σιάμπο στις κιθάρες, Θανάση Σοφρά στο μπάσο, Στράτο Σαμιώτη στα κρουστά και Γιάννη Καταγιαννάκη στη τρομπέτα! Την ηχοληψία της ορχήστρας την έκανε ο Ηλίας Λάκκας.Το υπέροχο βίντεο καθώς και την επιμέλεια του ήχου στις φωνές μας (κάτι που ήταν παρά πολύ δύσκολο λόγω της απόστασης) μας το χάρισε και τον ευχαριστώ από την καρδιά μου ο Νικόλας Οικονομίδης.

Το κείμενο το έγραψε ο Θανάσης Γιώγλου και το πηραμε απο το www.ogdoo.gr

To Facebook της Λυδίας Σέρβου το βρίσκετε ΕΔΩ