Όροι και Προϋποθέσεις - Cookies
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

  • Όροι και Προϋποθέσεις
  • Πολιτική και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  • Πολιτική χρήσης Cookies

Το Web Radio Syzefxi μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.syzefxi.gr, ενημερώνει το χρήστη/επισκέπτη για το σκοπό της εταιρείας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τα οποία προσφέρει.

Σκοπός της παρούσας είναι να παρασχεθεί στο χρήστη/επισκέπτη η απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας www.syzefxi.gr (στο εξής η «ιστοσελίδα»), τους οποίους κάθε χρήστης/επισκέπτης οφείλει να μελετήσει προσεκτικά και σε περίπτωση διαφωνίας να απέχει από οιαδήποτε χρήση τους.

Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ρητή, ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερομένων όρων, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου αυτής.

 

1. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου της web radio και ειδικότερα οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του web radio, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, των εμπορικών σημάτων, των εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, σχεδιαγραμμάτων, παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων και γενικά κάθε είδους αρχείων σε σχέση με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του web radio και προστατεύονται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις του κοινοτικού και ελληνικού δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (ν.2121/1993), εξαιρουμένων των προστατευόμενων δικαιωμάτων τρίτων. Επιπρόσθετα, τα ονόματα που δίνονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του web radio, τα λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν, αποτελούν είτε κατοχυρωμένα σήματα, είτε ιδιαίτερα διακριτικά γνωρίσματα της ιστοσελίδας. Προστατεύονται δε, από τις σχετικές ελληνικές και κοινοτικές νομοθετικές διατάξεις περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του web radio, η εν όλων ή εν μέρει τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση ή με άλλον τρόπο χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου του web radio, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

 

2. Υποχρεώσεις του χρήστη/επισκέπτη

Ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να μην παραβαίνει και να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου. Δηλώνει δε υπεύθυνα, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον διαδικτυακό τόπο του web radio για να δημοσιεύσει και να μεταδώσει ή διαθέσει με άλλους τρόπους περιεχόμενο παράνομο, απειλητικό ή να εκφράσει μέσω αυτού εμπάθεια, φυλετικές, ή άλλες διακρίσεις, να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο του web radio και εν γένει στην αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση που το web radio εμπλακεί σε οποιαδήποτε αντιδικία ή κληθεί να καταβάλει σε τρίτους οποιουδήποτε είδους αποζημίωση, για λόγους που οφείλονται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη/επισκέπτη, ο χρήστης/επισκέπτης οφείλει να αποζημιώσει εξ αυτού του λόγου το web radio.

 

3. Δήλωση του web radio και Περιορισμός Ευθύνης

Το web radio καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας της, να διέπονται από ακρίβεια, εγκυρότητα, σαφήνεια και ορθότητα, προκειμένου οι χρήστες/επισκέπτες να σχηματίζουν κατά το δυνατόν πλήρη εικόνα για τα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες του web radio. Στον χρήστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για την χρήση, αξιολόγηση, εκτίμηση και αξιοποίηση των εκάστοτε παρεχόμενων πληροφοριών. Η λήψη οποιωνδήποτε επιχειρηματικών ή άλλων αποφάσεων με αφορμή τις πληροφορίες αυτές γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και το web radio δεν υποχρεούται να καλύψει ή ανορθώσει ζημίες ή διαφορές από τη χρήση των παρεχόμενων μέσω της ιστοσελίδας πληροφοριών. Το web radio θα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς όμως να εγγυάται ότι η λειτουργία του θα είναι απαλλαγμένη από σφάλματα ή άλλου είδους τεχνικά προβλήματα. Το web radio δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τυχόν καταστροφές, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας.

 

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων των Χρηστών

Το web radio αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτυακού της τόπου. Αναλυτικές πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας είναι διαθέσιμες στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

5. Διόδευση σε Διαδικτυακούς Τόπους Τρίτων

Μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), οι χρήστες/επισκέπτες είναι δυνατόν να διευθυνθούν μέσω της ιστοσελίδας www.syzefxi.gr σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Το περιεχόμενο των διαδικτυακών αυτών τόπων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Tο web radio σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων.

 

6. Χρήση Cookies

Ως Cookies, ορίζονται τα μικρά αρχεία κειμένου, που αποστέλλονται προς αποθήκευση από τον διαδικτυακό εξυπηρετητή του αποστολέα του cookie στον τερματικό εξοπλισμό του χρήστη, και έχουν ως βασική λειτουργία την καταγραφή και αποστολή αποθηκευμένων δεδομένων του φυλλομετρητή (“webbrowser”) του χρήστη στον αποστολέα. Αναλυτικές πληροφορίες για την χρήση Cookies από τις ιστοσελίδες μας και τις επιλογές σας είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Χρήσης Cookies

 

7. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς που προκύπτει στα πλαίσια εφαρμογής των παρόντων όρων, αρμόδια δικαστήρια ορίζονται τα αυτά των Αθηνών.

 

8. Λοιπές Διατάξεις

8.1. Η τυχόν παράλειψη ή καθυστέρηση του web radio να ασκήσει τα νόμιμα ή συμβατικά δικαιώματά της, που απορρέουν από τους παρόντες όρους χρήσης, δεν θα μπορεί να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτά ούτε να θεωρηθεί τα δικαιώματα της αποδυναμώνονται.

8.2. Άπαντες οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Δύνανται δε, να τροποποιηθούν εγγράφως.

8.3. Η ακυρότητα ή η ακυρωσία ενός όρου δεν επιδρά στο κύρος των υπολοίπων όρων της παρούσας.

 

9. Τροποποίηση των όρων

Οι παρόντες όροι χρήσης δύνανται να ανανεώνονται και να τροποποιούνται από το web radio ολικά ή μερικά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.Ο χρήστης/επισκέπτης, στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, οφείλει να ελέγχει κάθε φορά για ενδεχόμενες τροποποιήσεις, σύμφωνα με την παρούσα.

 

10. Εγγραφή στο newsletter & Φόρμα Επικοινωνίας

Το περιεχόμενο της επικοινωνίας που υποβάλλεται μέσω του εταιρικού newsletter και της φόρμας επικοινωνίας είναι απολύτως εμπιστευτικό. Η συλλογή των στοιχείων παρέχει στο web radio αποκλειστικά τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον  χρήστη / επισκέπτη της ιστοσελίδας. Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται μέσω του εταιρικού newsletter και της φόρμας επικοινωνίας συλλέγονται και προστατεύονται σύμφωνα με τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα διέπει και αφορά την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων που συλλέγονται κατά την χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών του web radio www.syzefxi.gr, (εφεξής καλούμενο web radio), σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός» ή «GDPR»).

 

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων- «GDPR»

To web radio συλλέγει κατά τη χρήση της ιστοσελίδας και των μεμονωμένων εφαρμογών προσωπικά δεδομένα του χρήστη, στον βαθμό που ο χρήστης δηλώνει αυτά τα προσωπικά δεδομένα (π.χ. μέσω της διαδικτυακής αίτησης επικοινωνίας). Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που παρέχει ο χρήστης χρησιμοποιούνται από την τo web radio π.χ. για απάντηση αιτημάτων, για επικοινωνία μαζί του ή επεξεργασία και εκτέλεση των παραγγελιών του. To web radio συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται online μόνο για τους αναφερόμενους σκοπούς.

To web radio μπορεί να ζητήσει προσωπικά δεδομένα του πελάτη, αν ο πελάτης έρθει σε επαφή μέσω της ιστοσελίδας και διαβιβάσει κατά την επικοινωνία προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα που συλλέγονται αποθηκεύονται στο web radio και χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση του πελάτη.

To web radio, μπορεί κατά διαστήματα, τα οποία δεν είναι εκ των προτέρων καθορισμένα, να παρακολουθεί ή να αναθεωρεί συζητήσεις, συνομιλίες, μηνύματα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο διακινείται μέσω της ιστοσελίδας. To web radio δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση και δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ούτε για οποιοδήποτε σφάλμα, δυσφήμιση απλή ή συκοφαντική, εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας, παράλειψη οποιουδήποτε είδους, βωμολοχία, διακίνηση πορνογραφικού υλικού, που τυχόν εμπεριέχεται στην Ιστοσελίδα ή αναμεταδίδεται καθ’οιονδήποτε τρόπο μέσω εφαρμογών της ιστοσελίδας (web chat κλπ).

Η εφαρμογή web chat υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας Cbox. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική και τους όρους χρήσης, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις κατωτέρω ιστοσελίδες

http://www.cbox.ws/privacy

http://www.cbox.ws/terms

To web radio μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για τους παρακάτω σκοπούς:

  • για να σας εγγράψουμε στον διαδικτυακό μας τόπο και να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες του
  • για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας
  • για να μπορούμε να παρακολουθούμε, να επανεξετάσουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε,
  • για τη διατήρηση εσωτερικών αρχείων,
  • για να μπορούμε να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο οποιασδήποτε σύμβασης μαζί σας και για την εξυπηρέτησής σας για τη σύμβαση αυτή,
  • για να διεξάγουμε κληρώσεις, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες και
  • για να εκτελούμε τη σύμβασή μας με τρίτους συνεργάτες, για προϊόντα, υπηρεσίες ή συναλλαγές που έχετε ζητήσει.

Δεν συλλέγουμε μεγαλύτερο αριθμό πληροφοριών από τον απαιτούμενο, ούτε πληροφορίες που δεν σχετίζονται με τους προβλεπόμενους σκοπούς χρήσης.
Το ελάχιστο χρονικό διάστημα που τηρούμε τα απολύτως αναγκαία δεδομένα σας είναι για την εξυπηρέτηση της εγγύησης των προϊόντων μας και για την τήρηση αρχείου που απαιτείται για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Εφόσον η τήρηση των δεδομένων στηρίζεται στην συγκατάθεσή σας, δεν θα τηρούμε δεδομένα πέραν της ανάκλησής αυτής.

Εάν υπάρχει λόγος να διατηρήσουμε τα δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όπως στην περίπτωση νομικών ζητημάτων, δικαστικής διαμάχης ή άλλης αιτίας θα σας ενημερώσουμε ειδικώς.

 

2. Χρήση δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Θα σας ζητήσουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας προκειμένου τo web radio να χρησιμοποιήσει, τα στοιχεία σας για το σκοπό της αποστολής διαφημιστικού υλικού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ειδικότερα διαφημιστικά μηνύματα με οποιοδήποτε μέσο (ταχυδρομείο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, SMS κτλ.) για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας ή/και μελών της.

 

3. Ηχογράφηση συνομιλιών

Για λόγους διαχείρισης αιτημάτων σας με σκοπό την εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, ο διάλογος με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του web radio καταγράφεται και διατηρείται από τo web radio για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

4. Οι υπηρεσίες του web radio απευθύνεται εν μέρη και σε ανηλίκους

Η πολιτική του web radio είναι να συμμορφώνεται με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία όταν απαιτείται άδεια γονέα ή κηδεμόνα πριν από τη συλλογή, τη χρήση ή τη γνωστοποίηση στοιχείων ανηλίκων.

To web radio συνιστά στους γονείς να επιβλέπουν την δραστηριότητα των παιδιών τους στο διαδίκτυο και να αναφέρουν στο web radio οποιοδήποτε τυχόν γεγονός δραστηριότητας των παιδιών που μπορεί να συνιστά επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τους από την εταιρεία μας.

 

5. Χρήση των cookies

Οι τοποθεσίες μας χρησιμοποιούν cookies για να σας επιτρέπουν την είσοδο στις υπηρεσίες μας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς των cookies είναι να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και άλλες πληροφορίες, στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξοικονομείτε χρόνο, δεδομένου ότι δεν θα χρειάζεται να εισάγετε τις ίδιες πληροφορίες κάθε φορά, καθώς και να εμφανίζετε το προσαρμοσμένο περιεχόμενό σας και διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν κατά τις μεταγενέστερες επισκέψεις σας σε αυτές τις τοποθεσίες.

Έχετε τη δυνατότητα να δεχθείτε ή να απορρίψετε cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, στις περισσότερες περιπτώσεις όμως μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να απορρίπτεται τα cookies, εάν το επιθυμείτε. Αν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookies, ίσως να μην έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε ή να χρησιμοποιήσετε τα άλλα διαδραστικά χαρακτηριστικά των τοποθεσιών του site μας και των υπηρεσιών που εξαρτώνται από cookies.

Η εταιρεία μας ενδέχεται να χρησιμοποιεί Google Analytics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Google, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα policies.google.com/privacy.

 

6. Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

To web radio επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και αξιόπιστους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση του σκοπού της συλλογής και επεξεργασίας τους, ως αυτή σας γνωστοποιείται.

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα στοιχεία σας εντός και εκτός Ε.Ε. με σκοπό την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών μας. Σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρούμε όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και θα σας ενημερώνουμε ειδικώς.

 

7. Σύνδεση με άλλους διαδικτυακούς τόπους

Αυτός ο διαδικτυακός τόπος μπορεί να συνδέεται με άλλους διαδικτυακούς τόπους που είναι πέρα από τον έλεγχό μας, καθώς και άλλοι διαδικτυακοί τόποι που είναι πέρα από τον έλεγχό μας μπορούν να συνδέονται σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρόλο που προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο διαδικτυακός μας τόπος συνδέεται μόνο με διαδικτυακούς τόπους που μοιράζονται τα ίδια κριτήρια για το απόρρητο και την ασφάλεια, δεν ευθυνόμαστε για την προστασία και το απόρρητο τυχόν στοιχείων που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες από τη στιγμή που θα εγκαταλείψετε τον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας. To web radio συνιστά να είστε προσεκτικοί και να εξετάζετε την ισχύουσα δήλωση περί απορρήτου στους εν λόγω διαδικτυακούς τόπους.

 

8. Δικαιώματα πρόσβασης, ανάκλησης συγκατάθεσης, αντίρρησης, διόρθωσης, φορητότητας, δικαίωμα στη λήθη

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να ζητήσετε πρόσβαση σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχετε γνωστοποιήσει στο web radio αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@syzefxi.gr με την ένδειξη «Προσωπικά Δεδομένα».

Σε περίπτωση δεν επιθυμείτε πλέον ή έχετε αντίρρηση να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που έχετε γνωστοποιήσει στο web radio, μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@syzefxi.gr με την ένδειξη «Προσωπικά Δεδομένα-Αντίρρηση-Ανάκληση-Λήθη».

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε την διόρθωση τυχόν ανακριβειών στα στοιχεία σας, στη διεύθυνση gdpr@ergofil.gr με την ένδειξη «Προσωπικά Δεδομένα- Διόρθωση».

Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε την απευθείας διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από το web radio σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις της νομοθεσίας. Για την άσκηση του δικαιώματος φορητότητας, μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@syzefxi.gr με την ένδειξη «Προσωπικά Δεδομένα-Φορητότητα».

 

9.Υποβολή καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από το web radio με βάση την παρούσα διαδικασία, έχει το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

 

10. Διαχείριση και Προστασία

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του web radio υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Σε κάθε περίπτωση το web radio διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των χρηστών των προϊόντων ή υπηρεσιών της.

  • Τι είναι τα cookies
  • Γιατί ο syzefxi.gr χρησιμοποιεί cookies
  • Τα cookies και η προστασία απορρήτου

info

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μας επιτρέπει να σας αναγνωρίζουμε

 

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου, το οποίο διαβιβάζεται στον υπολογιστή, στο έξυπνο τηλέφωνο ή στην ταμπλέτα σας μέσω του προγράμματος περιήγησης. Τα cookies διαβιβάζονται στο χώρο μόνιμης αποθήκευσης της συσκευής σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορεί το σύστημά μας να σας αναγνωρίζει όταν την ξανά-επισκέπτεστε και να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας από εσάς.

Τα cookies μπορεί να είναι προσωρινά cookies (ή «συνεδρίας»), τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο ενώ επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, ή μόνιμα cookies, τα οποία παραμένουν στο χώρο μόνιμης αποθήκευσης της συσκευής σας αφότου εξέλθετε από την ιστοσελίδα μας μέχρι να τα διαγράψετε εσείς ή μέχρι να τα διαγράψει το πρόγραμμα περιήγησης σας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

brain

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας θυμόμαστε και να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του site μας

 

Χρησιμοποιούμε λίγα προσωρινά cookies προκειμένου να σας θυμόμαστε καθώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αλλά επίσης επιτρέπουμε σε τρίτους (ειδικά στη Google) να χρησιμοποιούν αναλυτικά cookies (τόσο προσωρινά όσο και μόνιμα) στις ιστοσελίδες μας για τη συλλογή πληροφοριών για τις περιοχές της ιστοσελίδας μας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και για την παρακολούθηση των δικών μας διαφημίσεων.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να ενισχύσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, να απλοποιήσουμε τη χρήση της και να πληροφορούμαστε για την επιτυχία των δικών μας διαφημίσεων σε άλλα μέρη στο Διαδίκτυο. Θεωρούμε αυτά τα cookies ελάχιστα αδιάκριτα όσον αφορά το απόρρητο. Δεν επιτρέπουμε άλλα cookies τρίτων, τα οποία παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησης σας προκειμένου να επιτρέπεται η χρήση στοχευμένου μάρκετινγκ (ή «online συμπεριφορική διαφήμιση») στην ιστοσελίδα μας.

lock

Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απορρίψετε cookies

 

Οι ρυθμίσεις των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης έχουν οριστεί για να αποδέχονται τόσο τα δικά μας cookies όσο και cookies τρίτων. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις (όσον αφορά τα δικά μας cookies και αυτά τρίτων) για να αποδέχονται τα cookies, για να σας ρωτούν αν θέλετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε κάποιο cookies κάθε φορά που αυτό στέλνεται ή για να απορρίπτονται τελείως όλα τα cookies.

Συνιστούμε, για την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, να αποδεχτείτε τόσο τα δικά μας cookies όσο και τα cookies τρίτων. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης από τη γραμμή εργαλείων σας. Αν επιθυμείτε να μη χρησιμοποιείτε τα cookies της Google Analytics (Google DoubleClick), μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα της Google (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) και να κάνετε λήψη του Google Analytics Opt-out Browser Add On.

Αν επιθυμείτε να απορρίψετε τα δικά μας cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας ώστε να το κάνει αυτό. Εάν όμως προχωρήσετε σ' αυτή τη ρύθμιση, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να μη διατίθεται κάποια λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και συνεπώς να μειωθεί η δυνατότητα χρήσης της.

like     Κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης

 

Για την εφαρμογή των κουμπιών κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Twitter, Facebook και YouTube, και τη σύνδεσή τους με τα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα και εξωτερικούς ιστότοπους, χρησιμοποιούνται σενάρια (scripts) από τομείς (domain) εκτός του πεδίου ελέγχου μας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι πιθανό να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε δική σας ενέργεια στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου της εταιρείας μας.

Αν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα κουμπιά, αυτοί οι ιστότοποι θα καταχωρίσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές αυτών των ιστότοπων ώστε να πληροφορηθείτε πώς ακριβώς χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας, αλλά και για να μάθετε τον τρόπο να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ή να διαγραφούν, αυτές οι πληροφορίες.

Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
Instagram