Όλγα Γκουνή

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on skype
Όλγα Γκουνή

H Όλγα Γκουνή είναι Προγεννητική Ψυχολόγος, υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της cosmoanelixis & του Ερευνητικού Κέντρου Προγεννητικών Επιστημών SOPHIA.

Σαν Προγεννητική Ψυχολόγος έχει ακούσει πολλές ιστορίες ανθρώπων που αυθόρμητα ξαναβίωναν την πρωτογενή τους εμπειρία και αποκάλυπταν τις αιτίες πίσω από την κατάσταση της υγείας τους, ή την ποιότητα των σχέσεών τους και εν γένει την ποιότητα της ζωής τους σ’ εκείνες τις στιγμές πριν γεννηθούν, πολλές φορές πριν συλληφθούν.

Πριν από 25 χρόνια, με σπουδές στα Νομικά και ήδη 17 χρόνια εμπειρία στην Εκπαίδευση, ίδρυσε την cosmoanelixis και από τότε συνεχώς σχεδιάζει (Αρχέγονα) Προγράμματα Προαγωγής Υγείας για έγκυα ζευγάρια, παιδιά και οικογένειες, γράφει και δημιουργεί εκπαιδευτικά προγράμματα στα Αγγλικά και Ελληνικά, ταξιδεύει, ερευνά και φυσικά ακούει τις ιστορίες των ανθρώπων.

Σήμερα, εύχεται να γεφυρώσει τον Ακαδημαϊκό κόσμο με τους επαγγελματίες και τους απλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη της γνώσης που αποκτιέται.

Σαν επικεφαλής του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της cosmoanelixis, εξωτερικός συνεργάτης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και μέλος της ερευνητικής ομάδας της COST Action συνεχώς εμπνέεται από την Φύση, τους Ανθρώπους και την Ζωή.

Στον Syzefxi.gr θα την ακούμε παρέα με την Νατάσα Πεχλιβανίδου
στην εκπομπή “Καλωσόρισες” κάθε Τετάρτη στις 21:00

Δείτε άλλους Παραγωγούς